paul van hees

15 november 2013: samen met (die andere Turnhoutse) dichter Tom Driesen perform ik uit eigen werk tijdens in de Turnhoutse Creative Factory tijdens de vernissage van ’s Zondags Eet Ik Worstenbrood; Literaire Montages van Paul van Hees.
Iedere zondagochtend haalt van Hees een worstenbrood bij de bakker, wandelt daarmee naar zijn stamkroeg, bestelt een koffie, verorbert het worstenbrood & tekent & schrijft ondertussen op de papieren zak waarin dat worstenbrood verpakt werd.
Op die expo: ruim 100 van zulke papieren zakken.

25 mei 2015: samen met Wim Paeshuyse, van hobby-uitgeverij De Onderste Plank, & nog 8 andere dichters stellen we in Antwerpen de cd ’10 op de schaal van Dichter’ voor in Zaal Zirkus in Antwerpen. Wim heeft mijn nieuwe levering bij: het handgeschreven gedicht “E” & een uitgave met als titel “Paul Van Hees”.
paul02
In dat laatste: 5 foto’s die fotograaf Tijs van Nieuwenhuysen maakte in het atelier van van Hees die, behalve met papieren zakken, voornamelijk bezig is met assemblages & collages met waardeloos verklaard materiaal & 5 “eenwoordgedichten” (assemblages waarbij 2 of meer bestaande woorden samengevoegd worden tot 1 nieuwe, niet bestaand, poëtisch woord) & een bijhorende verklaring van Wim Paeshuyse.
paul01
Het boekje verscheen op 100 exemplaren.
18 daarvan waren verpakt in een door van Hees getekende papieren broodzak.
Mijn exemplaar is n° 15

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s