behoorlijk stil aan ’t boekenfront

mensen beginnen zich zorgen te maken: bijna een maand geen update op de BS&E-blog? is alles wel ok? hallo, is daar nog iemand?

ja, hoor.
geen nood.
het licht brandt & er is iemand thuis.
maar die heeft het wel belachelijk druk de laatste weken.
met werken vooral & helaas.
en met babyvoorbereidingen, uiteraard.
maar natuurlijk ook nog met schrijven, uitgeven, letters, woorden, zinnen, boeken.

exact twee weken geleden rondde ik het research- & schrijfwerk voor een Engelstalige, twaalf pagina’s tellend tijdschriftartikel af voor ‘Et Alors?’ (zie hier) dat in december wereldwijd – hoewel ’t feestje enkel in Berlijn is – gelanceerd wordt.

vanuit die research & dat schrijfwerk groeide het idee dat er meer te vertellen valt over het onderwerp dan ‘slechts’ twaalf pagina’s. veel meer. genoeg om een heel boek mee te vullen zelfs. na ’t weekend – hopelijk / als de babyvoorbereidingsplannen voldoende vrije tijd laten – gaat het concept voor dat (non-fictie)boek naar mijn uitgever. hout vasthouden & duimen & zo! & dan zie ik jullie volgend jaar allemaal op de boekenbeurs.

verder werd er veel getekend & geschilderd.
acryl- & waterverfdingen.
voor op de kinderkamer voornamelijk.
en daar groeide dan weer het idee uit om een kinderverhaal of -boek te schrijven.
voorzien van eigen illustraties.
en daar groeide dan weer het idee uit dat een kameraad van me ook een kinderverhaal gaat schrijven.
voorzien van mijn illustraties.
dat wij u volgend jaar op de boekenbeurs zullen zien & zo.

verder komt er ook een uitgave met de drie taalvarianten van een van mijn kortverhalen (het slachtoffer – la victime – the victime) in 1 boek – met 4 erotische tekeningen, etsen en/of aquarellen van mijn hand – op slechts 1 exemplaar dat ergens in november, samen met nog heel veel andere schenkingen van andere schrijvers & kunstenaars, bij veilinghuis bernaerts in antwerpen geveild zal worden ten voordele van ‘angels against cancer’ & ‘vzw fapa’. het zet- & drukwerk daarvoor is ondertussen klaar. de tekeningen & het naaiwerk naderen hun deadline met rasse schreden. doch, helaas…slechts 24 uren in 1 dag & 7 dagen in 1 week.

aanwinstengewijs is het behoorlijk stil aan het boekenfront.
de budgetaire prioriteiten liggen momenteel bij de toekomstige voortzetting van de bloedlijn (hopelijk inclusief bibliofiel verzamelvirus), maar er werden toch nog 2 heel mooie Taschen-uitgaven aangeschaft: ‘forbidden erotica. the rotenberg collection’ (de jubileumheruitgave n.a.v. de vijfentwintigste verjaardag van de uitgeverij) & het tweedelige ‘the complete reprint of john willie’s bizarre’.
en ondertussen wachten we nog steds op het verlossende telefoontje dat ons sommeert om in brussel enkele dozen erotische boeken op te pikken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s