80 nieuwe titels onderweg

Begin deze maand voorspelde ik het al: juli wordt – na de behoorlijk rustige maand juni – een topmaand; kwantitatief in ieder geval.
In Lier wachten nog steeds 58 erotica-titels om – eindelijk – eens opgepikt te worden.
Ondertussen bereikte mij – via Thomas Blondeau – een bericht uit Haarlem (van een dame die de inboedel van haar overleden zus aan ’t uitmesten was) dat er nog een aantal dozen met +/- 80 titels mijn richting uitkomen.
Hoera!

Kwalitatief vrees ik ’t ergste. Maar laat dat de pret niet drukken!
Ik ben nu al ontzettend benieuwd naar boekjes als ‘Onbevredigbaar’ door Erna (*wink! wink!*) Geyl. Een totaal on-Google-baar boekje. Wél online terug te vinden van dezelfde schrijfster: Linda de masochiste. Ongetwijfeld ook een topverhaal.
Ook titels als ‘Duistere driften in deftige dorpen’ (klinkt als Suske & Wiske maar dan met een stijve & een natte spleet), ‘Carla neemt het niet zo nauw’ (‘nauw’, snap je!), ‘De voorhof der wellust’, ‘De onverzadigbaren’ (The Untouchables zonder kleren aan, ongetwijfeld) of – een ik verzin dit niét – ”t Was maar een hoer’ toveren nu al een grote smile van flauwig- & meligheid op mijn gezicht.
‘Een karwei met peper’ lijkt me ook een ‘must read’; ongetwijfeld een culinaire variant op ‘figging’.

‘Het wezen van de vrouw’ en ‘Sexuele afwijkingen’ hebben duidelijk de pretentie ‘serieuzer’ te zijn. Benieuwd of dat ook zo is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s