gezocht: contrabassist (m/v)

er zijn van die nachten dat de slapeloosheid hand in hand gaan met een niet aflatende maalstroom aan gedachten & ideeën die door je hoofd jagen.
vannacht was zo’n nacht.
en als gevolg daarvan is het idee voor mijn tweede ‘Am I Yours?‘-boekobject ondertussen tot in de puntjes uitgedacht & uitgewerkt.

het wordt een bibliofiele uitgave van ‘Lulgedicht’ – ik denk aan 5 of 10 exemplaren; al dan niet met de hand gezet & gedrukt; allemaal met de hand genaaid; elk exemplaar met een unieke kaft met unieke ets/tekenening; elk exemplaar voorzien van 1 genummerde & gesigneerde foto van het klok- & hamerspel des dichters; elk exemplaar voorzien van 1 cd met een op beat poet-gewijze door contrabas begeleide uitvoering/declamatie van het gedicht.

ik heb – kortom – nood aan een contrabassist (bij voorkeur met eigen opname-apparatuur) – om heel quick & dirty te helpen bij de begeleiding/opname van ’t gedicht.

u roept maar indien u interesse heeft of iemand kent die iemand kent die gehoord heeft van iemand die wel interesse zou kunnen hebben.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s