Ik slaap als een croissant

Feest op ’t Schoon Verdiep & in Den Buster gisteren, want Vitalski werd 40 & eindelijk officieel – mijn gezeik over Deelder als enige rechtmatige titeldrager kan na jàren stoppen – Nachtburgemeester. En ook zijn autobiografie werd voorgesteld. Omdat ik met een zootje fijne collega’s van komedie moest doen in ’t verre Rotselaar kon ik niet van de partij zijn. Helaas

Vanmorgen de Standaard Boekhandel gebeld om een exemplaar van het boek te scoren. Maar daar verwachtten ze pas begin februari exemplaren binnen te krijgen. Helaas.

Dan maar de rechte lijn naar de uitgever – laat ik de man nét toevallig vorige week tussen pot & pint ontmoet hebben – gekozen. Morgenavond tref ik hem weer tussen pot & pint & leer & latex – & krijgt u vooral geen foute ideeën – & zal hij een exemplaar voor mij meebrengen. Hoera!

Vanmiddag voor luttele euro’s ook nog ‘Behekst’, ‘Het huis met het jachtgeweer’, ‘De geur van nat haar’ & ‘De fetisj’ van hem aangeschaft. Ook die had ik ooit in huis; in veelvouden gekregen voor een wedstrijd – niemand stuurde een postkaart of email om er eentje te winnen – toen ik ‘m ooit interviewde & ook die moesten ooit plaats ruimen voor studentica. Maar soit…niets is onomkeerbaar in boekenland.

[Foto: Dirk Cornelis]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s