büch

vanmiddag een halve dag vrij. ’t oorspronkelijke plan was: het handje vasthouden van een vriendin die een tattoo wil laten zetten. dat plan werd geannuleerd. iets met volle maan & oestrogeen wellicht.

het nieuwe plan dan maar: iets vroeger dan gepland (vanmiddag ipv vanavond) poetsen in mijn zwijnenstal & langs de slegte passeren om mijn dubbele bestellng op te pikken.

‘zingende botten’ (boudewijn büch) is gewoon een leuk hebbeding.

over ‘de verzamelaar verzameld’ had ik met de auteur/samensteller van het werkje ooit een aangename – mijn mening, de persoon in kwestie reageerde vooral héél zuur – discussie over de oorsprong van de titel. ik ervaarde een nogal ‘opvallende toevalligheid’ tussen een oproep van mijzelf in een büch-nieuwsbrief (waarop ook de samensteller geabonneerd is) n.a.v. een essay dat ik wilde schrijven onder die titel & het feit dat dit werkje enige tijd later onder dezelfde titel verscheen. volgens de samensteller was die toevalligheid geheel onbestaande & moest ik een oude rot in ’t vak als hemzelf vooral niet van antwoord dienen; of iets van die bittere strekking.
maar goed, we gaan hier geen oude wonden openrijten bij oude mannen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s